Fabelaktig fastfood

Fabelaktig
fastfood

Har du lyst til å drive en franchise fastfoodrestaurant hvor du bestemmer menyen?

JaFs-kjeden er i framgang. Vi er nå oppe i 50 serveringssteder, fra Sandefjord i sør til Sortland i Nord. Men vi trenger flere dyktige drivere til franchiseforetak innenfor fastfood-segmentet.

bs-Hamburger-on-plate-900

Stor egeninnflytelse

Det som skiller JaFs-kjeden fra andre konsepter er at franchisetakerne har stor innflytelse på markedstilpasningen av fastfoodstedene. Vel, alt er tilrettelagt og alt er klappet og klart. Vi har valgt profilering, interiør, bekledning, kontinuerlige kampanjeopplegg for årets måneder og plukket ut de beste leverandørene i samråd med frachisetakerne. Men når det kommer til maten blir det din sak å markedstilpasse menyen til ditt sted og kundekretsens etterspørsel. Signaturretten på maten vår, som vi tilstreber å sette betegnelsen FABELAKTIG FASTFOOD på, skal alltid være hamburgere. Vi har et fast basissortiment som du også må ha, men tilleggssortimentet er opp til deg å bestemme. Det skaper utfordringer men også stor arbeidsglede har vi erfart. Ikke rart at medlemmene i JaFs-kjeden er meget fornøyde franchisetakerne. Det har vi undersøkelser på. Blir du med? Ta kontakt med oss for å høre betingelser og muligheter.

Assosiert - ikkeprofilert medlem?

Hvis du ønsker å drive et mat-/spisested med NorgesGruppens betingelser, er det åpnet for å være medlem av JaFs-kjeden uten å være JaFs-profilert. Ta kontakt for mer informasjon.

Bransjens beste innkjøpsbetingelser

JaFs er en kjede i NorgesGruppen og nyter godt av innkjøpsbetingelser som selskapet har forhandlet seg fram til.

Ta kontakt med oss

Fyll ut skjemaet nederst på siden og vi kontakter deg, send oss en e-post eller ring. Det blir selvfølgelig mellom oss.
 

JaFs Butikkene, Postboks 300 Skøyen. Tlf. 24113100
Frank Olsen frank.olsen@norgesgruppen.no Tlf. 918 56 151
Bernt Hagen bernt.hagen@norgesgruppen.no Tlf. 907 72 303

Fyll ut
Ja, takk. Vennligst send mer informasjon
Konfidensiell behandling.Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut