VÅR MENY

jafs2
La deg friste av våre spesialiteter
Nedenfor finner du vårt hovedsortiment som finnes i de fleste av våre restauranter.

Hamburgere av førsteklasses kvalitet er Jafs sin signaturrett, og godt og rent kjøtt serveres alltid nystekt til deg. Men det er viktig for oss at alle kan finne noe de liker og kan spise hos oss, og de fleste av våre restauranter tilbyr deilige vegetarprodukter og salater, i tillegg til et rikt utvalg kylling – og fiskeprodukter. I tillegg til dette er vi stolte av å tilby lokale spesialiteter rundt på de ulike Jafs-restaurantene, fra hjemmelaget fish & chips hos Jafs Brokiosken i Ålesund til den anerkjente halvstekte kyllingen på Jafs Stange.

Hamburgere

Jafsbruger
med drikke

En dobbeltdekker hamburger med frisk salat, agurker, tomatskiver, løkringer, hamburgerdressing og hamburgerbrød. Valgfri drikke. Et skikkelig måltid når du er sulten.

Hamburger-meny med pommes frites & drikke

Hamburger med frisk salat, agurker, tomatskiver, løkringer, hamburgerdressing og hamburgerbrød.

Hamburger-meny med ost, pommes frites & drikke

Hamburger av ekte Jafs-kvalitet, ost, frisk salat, agurker, tomatskiver, løkringer, hamburgerdressing og hamburgerbrød. Pommes frites. Valgfri drikke.

Kyllingprodukter

Kyllingburger-meny med pommes frites & drikke

150 g kyllingburger med frisk salat, agurker, tomatskiver, løkringer, hamburgerdressing og hamburgerbrød. Pommes frites. Valgfri drikke.

Stekt
halv kylling

Grillet halv kylling med vårt hemmelige krydder.

Chicken
nuggets

Smakfulle biter med kyllingkjøtt som har en nydelig sprø skorpe. Mange velger det hvite kyllingkjøttet fordi det er magert og godt, andre fordi kylling bare er godt.

Tallerkenretter

Biffsnadder
meny

På kort tid er biffsnadder blitt en fulltreffer blant spisegjestene våre. Kjøttet er rent og kjøttbitene saftige. Sopp, tomater, frisk salat og mais hører til sammen med sprø Jafs pommes frites.

Løvstek
i brød

Løvsteken er som navnet sier et tynt stykke kjøtt men med en rik smak. Frisk salat, tomat, mais, løkringer og dressing hører med sammen med et saftig godt brød.

Milkshake og iskrem

Milkshake
og iskrem

Vi er kjent for god milkshake med mange spennende smaker. Vi tilbyr også en rekke forskjellige iskremer, fra softis til småis