Velkommen til Sinclair Jafs Café!

Vi har nå gleden av å ønske Sinclair Jafs Café velkommen til Jafs-familien!

Sinclair Jafs Café er en etterkommer til Vertshuset Sinclair, som for mange har vært et obligatorisk stopp langs E6 i Gudbrandsdalen. Nå får du god fastfood på Kvam!

Stor fastfoodmeny

Etter å ha eksistert i snart 50 år har de fornyet seg og tilpasset seg tidene. De kan nå tilby en rikholdig fastfoodmeny! Her får du alt fra saftige hamburgere til forfriskende milkshake og is! De har 10 forskjellige smaker på milkshaken og 10 typer strø på softisen, og selvfølgelig kaffe og kaker. Hele menyen finner du her.

Trenger du en god natt søvn?

Rom for leie har de også på Sinclair Jafs Café, med 11 rom til leie med totalt 34 senger. Alle rommene har egne bad. Enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass til 4. 

Unikt interiør

Sinclair har spennende lokaler der du kan sitte på bord som er tilpasset rundt en gammel Gråtass traktor eller i dagligstuen fra 1960. De har også mange utebord til varme sommerdager. Caféen sitt unike interiør fenger både liten og stor, og du kan se på den gamle bensinstasjonen med gamle biler og motorsykler. Lampene i taket består av ombygde motordeler og oppå dragerne går det er modelltog i bane.

Rett ved E6

Sinclair Jafs Café ligger inntil gammel E6 i Kvam i Gudbrandsdalen. Det tar kun 3 minutter å kjøre fra nye E6 til Sinclair. Her får du rask mat til travle bilister – vi anbefaler en tur innom Sinclair Jafs Café på årets Norgesferie for god fastfood på Kvam!

Velkommen innom Sinclair Jafs Café! Verdt en reise i seg selv.

Adresse: Gudbrandsvegen 1452, 2642 Kvam

Oversikt over alle Jafs restaurantene finner du her.

Previous
Next