Om Jafs

jafs8

OM JAFS

Velkommen til Jafs og fabelaktig fastfood! Den første Jafs restauranten åpnet i Oasen i Bergen i 2001. Helt siden da har Jafs vært en landsdekkende fast food-kjede med et felles basissortiment av gode kvalitetsprodukter.

Signaturretter og lokale spesialiteter

Hamburgere av førsteklasses kvalitet er Jafs sin signaturrett, og godt og rent kjøtt serveres alltid nystekt til deg.

I tillegg til dette er vi stolte av å tilby lokale spesialiteter rundt på de ulike Jafs restaurantene, fra hjemmelaget fish & chips hos Jafs Brokiosken i Ålesund til den anerkjente halvstekte kyllingen på Jafs Stange.

Variert meny

Det er viktig for oss at alle kan finne noe de liker og kan spise hos oss, og de fleste av våre restauranter tilbyr deilige vegetarprodukter og salater, i tillegg til et rikt utvalg kylling – og fiskeprodukter.

Har du allergener vi skal ta hensyn til er vi selvfølgelig behjelpelige, og alle restaurantene har en detaljert allergenguide. 

Hele landet er presentert

Det er i dag over 50 Jafs restauranter over hele landet, fra Sør til Nord. Vi vektlegger at maten Jafs serverer skal være trygg, bli raskt servert og ha spennende smak.

Enten du har god tid og slår deg ned for en pust i bakken med en deilig matbit, eller er på farten og klar for en takeaway, ser vi frem til å ta deg imot i våre restauranter. Vi gleder oss til å servere deg fabelaktig fastfood! 

Spørsmål og svar

Her finner du svar på de spørsmålene vi oftest blir stilt. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du gjerne benytte kontaktskjemaet under «kontakt oss» for å komme i kontakt med vårt hovedkontor

Ta en titt på kartet her for å finne din nærmeste Jafs-restaurant.

Ja! Vi er alltid på jakt etter nye, flinke drivere. Les mer her hvis du er interessert i å bli en del av Jafs-kjeden. 

Vi eier ingen av våre restauranter selv, alle er kjøpmannseide. På grunn av dette står kjøpmannen selv fritt til å sette sine egne priser basert på vår anbefalte ut-pris og lokal konkurransesituasjon. Dette kan føre til variasjoner i pris fra restaurant til restaurant. 

Det ligger ikke priser under «vår meny» fordi prisene våre kan variere noe fra restaurant til restaurant. Vi eier ingen av våre restauranter selv, alle er kjøpmannseide. På grunn av dette står kjøpmannen selv fritt til å sette sine egne priser basert på vår anbefalte ut-pris og lokal konkurransesituasjon.  

Noen av våre restauranter har også sine egne restaurantsider under «våre restauranter». Her finner du deres menyer og priser. Ellers kan du også kontakte din nærmeste Jafs for å høre hva slags priser de tilbyr.

De fleste av våre restauranter tilbyr utkjøring. Ta kontakt med din nærmeste Jafs for å høre om deres utkjøringstilbud.

Den kan du se her. I tillegg har alle våre restauranter en allergenguide lett tilgjengelig, spør betjeningen om hjelp dersom du ikke finner den. 

Alle våre restauranter skal tilby minst ett vegetarisk alternativTa kontakt med din nærmeste Jafs for å høre hva de kan tilby.

Ta kontakt med din nærmeste Jafs for å høre hva de kan tilby.

Ta kontakt med din nærmeste Jafs for å høre hva de kan tilby.