om jafs

litt om hva vi serverer & hva vi gjør

Velkommen til Jafs og fabelaktig fastfood!

Den første Jafs restauranten åpnet i Oasen i Bergen i 2001. Helt siden da har Jafs vært en landsdekkende fast food-kjede med et felles basissortiment av gode kvalitetsprodukter.

Hamburgere av førsteklasses kvalitet er Jafs sin signaturrett, og godt og rent kjøtt serveres alltid nystekt til deg. I tillegg til dette er vi stolte av å tilby lokale spesialiteter rundt på de ulike Jafs restaurantene, fra hjemmelaget fish & chips hos Jafs Brokiosken i Ålesund til den anerkjente halvstekte kyllingen på Jafs Stange.

Det er viktig for oss at alle kan finne noe de liker og kan spise hos oss, og de fleste av våre restauranter tilbyr deilige vegetarprodukter og salater, i tillegg til et rikt utvalg kylling – og fiskeprodukter. Har du allergener vi skal ta hensyn til er vi selvfølgelig behjelpelige, og alle restaurantene har en detaljert allergenguide. 

Det er i dag over 50 Jafs restauranter over hele landet, fra Sør til Nord. Vi vektlegger at maten Jafs serverer skal være trygg, bli raskt servert og ha spennende smak. Enten du har god tid og slår deg ned for en pust i bakken med en deilig matbit, eller er på farten og klar for en takeaway, ser vi frem til å ta deg imot i våre restauranter. Vi gleder oss til å servere deg fabelaktig fastfood!